Fatade magazine sticla

Fatade magazine sticla Fullglass transmit tuturor mesajul dorit cu fatade din sticla,usi din sticla de acces, mobilier comercial si vitrine personalizate din sticla. Solutii adaptate, profitabilitate maxima afacerii tale !

Acest tip de fatada ofera o vizibilitate maxima a produselor expuse. Panourile de sticla au avantajul ca isi distribuie uniform presiunea, iar in cazul unui impact mai puternic acestea vor rezista fara probleme.

In plus sunt usor de curatat cu spray-uri de geamuri, astfel incat angajatii sau chiar dumneavoastra nu veti consuma mult timp pentru ingrijirea lor. Din punctul de vedere al rezistentei, va recomandam sa alegeti o grosime mai mare a geamurilor, mai ales pentru zonele cu trafic ridicat.

In afara de beneficiile pe care le pot aduce afacerii dumneavoastra din punct de vedere al marketingului, deoarece clientii apreciaza transparenta si eleganta data de o fatada din sticla, acestea sunt foarte usor de instalat, indiferent de dimensiunea lor.

Sticla securizata este obtinuta prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la cca 700 gradeC, urmata de racirea brusca.rin acest procedeu se echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ceea ce ii confera calitatile specifice.
Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca ne trebuie un spatiu de manevrare.

In general la Fatade magazine sticla, trebuie ca beneficiarul sa stie ca sticla fiind un material flexibil, dar si casant, are nevoie de flexibilitate, drept urmare ea poate sa flambeze la vibratii si este recomandat sa se intample.

Au devenit un mod de exprimare în arhitectură, profitând de toată proeminenta structurii sau de transparenta fatadei de sticlei.

Fatadele  fullglass pot avea usi batante din sticla, glisante sau se pot monta grilaje si perdele metalice cu lamele pline sau microperforate cu actionare electrica.Geamul este solid in cazul unui impact mecanic puternic. In caz de spargere, sticla securizata se descompune in bucati foarte mici,anuland riscul unor accidentari.