Cabine de dus

Cabine de dus sticla securizta fullglass.
Baia este o parte a casei pe care nu o poti reamenaja foarte des.
Cabinele de dus Fullglass sticla este securizată si ideala pentru spatiile mici.
Cabinele de dus sticla securizată reprezintă solutia optimă în ceea ce priveste siguranta, igiena si confortul, pentru toti care alocă din ce în ce mai putin timp pentru fiecare activitate.

Sticla securizată pentru dus are grosimea de 8 mm si un nivel de claritate aproape de perfectiune. La aceasta se adaugă balamalele pentru usi, cu prindere pe perete sticla dus sau pe partea fixă a sticlei, mânerele si barele stabilizatoare. În functie de proiect si de caracteristicile camerei, sistemul cabinei de dus este completat de un sistem de glisare.

Ele se pot fi adaptate pentru fiecare locuintă, în functie de dimensiunea.
Dimensiunile cabinei de dus.
Înăltimea si lungimea unei cabine de dus sticlă securizată depind de mărimea camerei si de spatiul rezervat pentru cabină, astfel încât dimensiunile fiecărei cabine diferă.

În plus, sistemul de deschidere al cabinei este ales în functie de modul în care sunt dispuse restul elementelor din cameră.
Fiecare cabina de dus fullglass este unica fie ea , circulară, dreptunghică sau pătrată, forma acesteia diferă în functie de spatiu.

De asemenea, unele cabine de dus sunt încastrate în pereti de dus, pentru o mai bună utilizare a spatiului sau pentru a proteja restul camerei.
Avantajele utilizarii unei cabine de dus sunt foarte clare. Nu veti mai stropi cu apa toata baia si nici nu va veti mai simti constransi de spatiul mic atunci cand veti intra in baie.

Cabina de duş prezintă numeroase avantaje: ocupă o suprafaţă mai mică decât cada, se instalează uşor, având „la pachet” toate racordurile necesare şi un ghid detaliat de punere în funcţiune, asigură un consum de apă redus, deci este mai ecologică iar facturile la utilităţi vor fi mai mici.