Balustrade Sticla

Balustrade Sticla FullGlass, se realizeaza din geam securizat sau securizat si laminat. Pentru a indeplini standardele de siguranta si securitate este necesara o grosime de minim 8.2.8 mm.
Din geam clar, ultraclar sau colorat in masa, balustradele din sticla sunt sigure si moderne.Decupate pe CNC dupa forma scarilor, balustradele din sticla securizata si laminata se pot monta pe variate tipuri de prinderi din inox.Pentru Gravarea sticlei securizate necesita un procedeu aparte.
La balustrada fullglass se poate adauga illuminare cu led pentru a da un efect spectaculos.

La balustrade din sticla clienti sau dezvoltatori nu stiu ce norme trebuie indeplinite, se merge mult pe estetic, foarte putin pe siguranta.
Tipuri de balustrada:
- Balustrade Sticla full glass cu prinderi punctuale laterale (rotunde, patrate sau combinate)
- Balustrade Sticla full glass cu prindere in sina (cu montaj lateral sau pe pardoseala)
Sistemele de prindere sa fie din inox masiv.

Standardele de grosime a sticlei 8+8 mm si 10+10 mm (cu posibilitati de 10, 12, 13.5, 17.5, 19.5, 21.5 mm).
Este ideala pentru balcoane, scari si incinte de cladiri.
Prinderea sticlei se face prin partea inferioara prin intermediul unor suporti din aluminiu si al unui capac ornamental ce imbraca suportii atat pe interior, cat si pe exterior.

Exista si modelul de balustrada cu conectori, este folosita pentru delimitarea spatiilor cu destinatie deschisa precum: scari interioare, balcon, birouri, spatii comerciale.

Sistemul de prindere cu conectori este alcatuit din prinderi din inox (conectori) de diferite dimensiuni.
Balustrada de sticla nu se demodeaza in timp aducand un plus de elegant si stil, indiferent ca este vorba de zone rezidentiale sau comerciale.

Inainte de montaj este recomandat sa se lase un spatiu de cel putin 4cm intre perete,scara, etc.Esti o persoana romantica si vrei ca locuinta ta sa-ti reflecte intru totul personalitatea?

Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din metal,cu prindere laterala sau normala,cu elementi rotunzi sau picioruse din inox .