Paravan dus

Paravan dus sticla full glass sau perete sticla dus tip walk in pret in oferta. Perdea pentru cadă sau paravane? Nu sunt elemente vitale într-o baie, dar trebuie să recunoşti că influenţează decisiv aspectul acestei camere.

Avantaje Paravan dus?
Perdelele sunt fantastice, dar paravanele sunt mai bune. Paravanele lângă cadă sau duş ajută la o izolare mai bună, aşa încât nu se va mai stropi restul băii şi nici aburii nu vor mai circula ca la ei acasă. Mai puţină umezeală în afara zonei de spălat, mai bine pentru peretii tai!

Apoi, este uşor să adaptezi paravanul de dus unor spaţii cu nevoi deosebite, căci suporturile pot fi instalate la diferite înălţimi şi cu mai multe sisteme.

Paravanele full glass de dus sunt o solutie foarte buna atat pentru vile, apartamente, hoteluri dar si pentru birouri. Au devenit varianta cea mai aleasa de utilizatori cand vine vorba de zonele de dus. Sunt usor de montat si foarte usor de intretinut, fara piese ce se pot strica, paravanele de dus pot rezista timp indelungat fara niciun fel de reparatie.

In cazul in care nu doriti o cabina de dus , se poate opta pentru varianta de paravan. Paravanul poate sa fie in loc la cabina de dus sau peste vana.

Se realizeaza la comanda in functie de baia dumneavostra. Ideea de paravan este o idee moderna si elganta.